Burn Out -hieronta

Hieronta niska hartia - Onnen Taimi - Lahti

Burn out hieronta on klassista hierontaa, mentaalisella twistillä. Tämä hieronta soveltuu kaikille jotka kaipaavat muutakin hieronnaltaan kuin pelkkää manuaalista käsittelyä. Hieronnassa keskitytään koko kehon rentoutumiseen sekä tarvittaessa hengitystekniikoihin, joilla voidaan säädellä esim. stressin vaikutusta kehoon.

Burn out hieronnassa sinä olet kaiken keskiössä ja saat rentouttavan hetken myös mielellesi.  Hierontaan kuuluu myös niskan, kallonpohjan ja päänahan käsittely. Tämä on ns. taivasaluetta, johon käytetään usein aivan liian vähän aikaa. Usein niska on juuri se alue, jossa kireydet eniten tuntuvat. Esimerkiksi päänsärky voi hieronnan jälkeen pahentua, jos kallonpohjasta ei avata ”porttia” päähän, jotta veri pääsisi kunnolla kiertämään. Päänahan käsittely on myös todella rentouttavaa ja saa olon jopa euforiseksi.

Ihana Venla, niin rauhallinen, lempeä-ääninen ja ammattitaitoinen. Ei runno kehoa, mutta on napakkasorminen. Toimitila siisti ja rauhallinen. Suosittelen kaikille, jotka hoitoa tarvitsevat.

- Seija -

Hyvä ja asiantunteva asiakaspalvelu. Venla kuunteli tarkkaan ja otti kertomani asiat kiitettävästi huomioon. Viihtyisä ja rauhallinen miljöö.

Paras hieronta koskaan 💜 Kiitos!

- Maiju -