Väsyneen vanhemman Burn Out -hieronta

Hieronta niska hartia - Onnen Taimi - Lahti

Kaikesta humoristisuudestaan huolimatta, pikkulapsi aika perheessä on usein kuormittavaa molemmille vanhemmille. Lapsen/lasten tarpeet menevät lähes aina aikuisten edelle, mikä on luonnollista. Kannattelu ja vastuu perheessä ei aina jakaudu tasaisesti, ja jokainen meistä tarvitsee joskus omaa aikaa ja hemmottelua.

Burn out hieronnan pääpainona on, että sinä olet kaiken keskiössä ja myös vanhemman tarpeet tulisivat kuulluksi ja saat ansaitsemasi rentouttavan hetken. Hierontaan kuuluu myös niskan, kallonpohjan ja päänahan käsittely. Tämä on ns. taivasaluetta, johon käytetään usein aivan liian vähän aikaa. Usein niska on juuri se alue, jossa kireydet eniten tuntuvat. Esimerkiksi päänsärky voi hieronnan jälkeen pahentua, jos kallonpohjasta ei avata ”porttia” päähän, jotta veri pääsisi kunnolla kiertämään. Päänahan käsittely on myös todella rentouttavaa ja saa olon jopa euforiseksi.

Ihana Venla, niin rauhallinen, lempeä-ääninen ja ammattitaitoinen. Ei runno kehoa, mutta on napakkasorminen. Toimitila siisti ja rauhallinen. Suosittelen kaikille, jotka hoitoa tarvitsevat.

- Seija -

Hyvä ja asiantunteva asiakaspalvelu. Venla kuunteli tarkkaan ja otti kertomani asiat kiitettävästi huomioon. Viihtyisä ja rauhallinen miljöö.

Paras hieronta koskaan 💜 Kiitos!

- Maiju -