Synnytyksestä palauttava hieronta

Hieronta - Rinta - Onnen Taimi - Lahti

Synnytyksestä palauttava hieronta eroaa tavanomaisesta hieronnasta sensitiivisyydellään sekä sillä, että asentotyynyillä tukeminen ja kylkimakuulla olo voivat olla aristavan vatsan ja rintojen takia toistaiseksi miellyttävämpiä hieronta- asentoja. Hieronnassa otetaan huomioon  synnytystapa ja käsittelyn aikana voidaan hoitaa myös sektio arpea, sekä tutkia mahdollista erkaumaa. (Huomio! Tämä ei vastaa äitiys- ja lantiopohjan fysioterapeutin tekemää tutkimusta)

Synnytyksestä palauttavaan hierontaan voit varata ajan, jos/kun koet, että synnytys ja synnytyksen jälkeinen aika vaikuttaa vielä kehoosi, tarvitset apua arpikudoksen käsittelyyn tai tulet vauvan kanssa vastaanotolle. (ilmoitathan tästä aikaa varatessasi) Hieronnan aikana on myös mahdollisuus imettää.

Kokonaisvaltaista hoitoa, ei vain hyvä hieroja vaan paljon muutakin! Koen ettei mua ole ennen hieronnassa kohdattu ja kuunneltu samalla tavalla.

Mahtavat ohjeet myös kotiin sektiohaavan käsittelyyn ja niiden avulla sain syntyneet kiinnikkeet ja kivut pois.
❤️

- Riikka -

Tykkäsin kovasti, paikka oli ihanan viihtyisä, hieronta ammattimaista ja hyvin otettiin huomioon asennot hieronnassa. Ilmapiiri oli ihanan rento. Tosi iso plussa oli että sai vauvan ottaa mukaan ja huomioitiin imetykset hieronnan aikana.

- Milla -