Synnytystä stimuloiva hieronta

Hieronta jalat - Onnen Taimi - Lahti

Täysiaikaisen raskauden käynnistämistä voidaan tarvittaessa auttaa vyöhyketerapian ja akupainannan avulla. Hoidossa käsitellään tehokkaasti synnytystä stimuloivia pisteitä ja herätellään äidin kehoa tulevaan synnytykseen. Tavoitteena on rentouttaa kehoa ja mieltä, poistaa jännityksiä, tehdä tilaa lantioon sekä edistää mahdollisia supistuksia. Ennen rv 39 kehoa voi valmistella synnytykseen esimerkiksi rentouttavan raskaushieronnan avulla. Käytän klassisten hieronta otteiden lisäksi akupainantaa sekä vyöhyketerapiaa tämän hoidon tukena. Synnytystä stimuloivaan hoitoon voit varata ajan rv 39+ eteenpäin. Suosittelen tätä hierontaa vähintään 3x sarja hoitona.

Synnytys käynnistyi spontaanisti 2pv sen jälkeen kun olin käynyt akupiste hieronnassa sulla. Olin vähän huolissani jo että jos synnytys pitää käynnistää, kun oli menny jo viikolla yli. Kannustit tekemään kaikkea mistä tulee hyvä olo ja sillä viikolla sun hoito oli ehdottomasti rentouttavin asia, joten uskon sillä rentoutumisella olleen vaikutusta, joten kiitos ❤

Suosittelen sun palveluja isosti kaikille odottaville / synnyttäneille tutuille. Olet todella taitava! Ja olisin tätä samaa mieltä siis, vaikka olisinkin joutunut synnytyksen käynnistykseen.

- Laura -